Bezin(g) Jezelf              online
Bezin(g) Jezelf Ontlaad, laad op en ontspan tijdens de Bezin(g) Jezelf sessie. Een sessie waar intuïtief bewegen op de klanken van de handpan een bijzondere ruimte creëert waar jij even helemaal vrij kunt zijn. Deze sessie is bedoeld voor iedereen die ruimte nodig heeft zichzelf weer te ontmoeten via beweging en muziek.

 De sessie is opgedeeld uit een begeleidende warm-up en 1 gezamenlijke bewegingsoefening. Hierna wordt je uitgenodigd om te bewegen vanuit jouw behoeftes. Dit hoeft niet maar mag. Luister je liever in stilte dan kan dat ook. We sluiten de sessie af met een korte begeleidende meditatie en eindigen in savasana, een diepe staat van ontspanning.

 Deze sessie wordt gefaciliteerd door niet een maar twee Anna’s ! Anna Maria Suykerbuyk faciliteert het intuïtieve beweging gedeelte. De sessie wordt muzikaal begeleid door Anna Liem op de Handpan.

Anna is lichaamsgericht coach, danser en dansdocent en richt zich voornamelijk op het faciliteren van innerlijke groei en transformatie via beweging, bewustwording en massage. Intuïtief bewegen is een term die het beste past bij wat er wordt gefaciliteerd: bewegen vanuit innerlijke vrijheid zonder restricties.
Wil je alvast aan de slag? Dan kun je hier alvast een begeleidende dans je vrij sessie volgen.

Anna Liem is muziektherapeut, stembevrijder en handpan muzikante. Het instrument dat Anna tot rust maant. Tijdens de sessie zal Anna liem met de klanken van de handpan een klankbad verzorgen die uitnodigt tot bezinnen, in het moment zijn, ontladen en rust. Wil je alvast een voorproefje? Dan kun je opnames horen via de meditatie app Insight Timer.

Meer informatie over Anna Liem vind je op www.annaliem.nl/handpan

Alle oefeningen mag je aanpassen naar wat goed voelt voor jou en jouw lijf. Je hebt altijd de optie om minder of meer te doen, of met behulp van bijvoorbeeld een stoel. Tijdens de sessie zal er alleen gesproken worden tijdens de warming-up, begeleidende opdracht en het einde. Wij willen graag de ruimte geven om te volgen, luisteren, kijken en ervaren op jouw manier.

Datum: dinsdagavond 13 april
Tijd: 20:00 - 21:15
Plaats: Zoom
Ticket: € 15,- Je krijgt de link van de zoom sessie na betaling in je mail