De Voedietist ondersteunt bij Burn Out
Voedingsadvies helpt u te herstellen bij een burn-out, uitputting en stress.  
De gevolgen van uitputting en stress uiten zich vaak lichamelijk en geestelijk en kunnen leiden tot zowel gewichtstoename als gewichtsafname. Daarnaast kunnen diverse tekorten van voedingsstoffen optreden en kan er een disbalans in de darmen ontstaan. Deze disbalans in de darmen heeft een negatief effect op de burn-out.  
 
In tijden van een burn-out en stress ontstaat vaak een onregelmatig en ongezonder voedingspatroon. Men mist vaak structuur in dagritme en eetpatroon. Daarnaast weet men vaak niet waar te beginnen om dit stuk aan te pakken en het is vaak onduidelijk waar men goed aan doet. Mede door emotioneel eten en extern eten zorgt dit vaak voor gewichtstoename. Door een onregelmatig of onvolwaardig voedingspatroon mist men de energie die zo hard nodig is om te herstellen van de burn out.  
Als voedingsdeskundigen kunnen wij u begeleiden naar meer structuur in uw voedingspatroon en bieden wij een voedingsadvies op maat. Daarnaast kunnen wij u coachen naar gedragsverandering en vermindering van eventueel emotioneel en extern eten om uiteindelijk een passend, gezond en volwaardig voedingspatroon te kunnen bereiken.  
Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken?  
Dat kan via:  
 
088 - 3438478 (= 088 – dietist)  
dietist@voedietist.nl  
www.voedietist.nl