De Voedietist 
Diëtistenpraktijk De Voedietist biedt al ruim 30 jaar professioneel voedingsadvies op maat. Nu ook in Bergen op Zoom! Voor deskundige begeleiding en coaching rond voeding bij gezondheid en ziekte kunt u nu ook in Bergen op Zoom terecht bij de deskundigen op dit gebied: Deborah van diëtistenpraktijk De Voedietist.  
 
Deborah heeft een 4 jarige hbo opleiding Voeding & Diëtetiek afgerond en staat ingeschreven in het kwaliteitsregister. Daarnaast worden de diëtisten van de Voedietist veelvuldig bijgeschoold over de nieuwste wetenschappelijke inzichten en houden zij de vakliteratuur bij. Zo kunnen wij u de best mogelijk zorg bieden.  
 
Waarom een diëtist?  
Er is tegenwoordig veel informatie te vinden over voeding, maar een advies dat helemaal toegesneden is op uw leefpatroon, medische klachten en fysieke situatie is bij uitstek de expertise van een goed opgeleide diëtist. Er is een persoonlijk, gezond eetpatroon voor iedereen. De diëtist helpt u dat patroon te vinden.  
 
Samenwerking  
Om u zo goed mogelijke zorg te kunnen bieden, werken wij samen met diverse zorgprofessionals. Denkt u hierbij aan de huisarts, de fysiotherapeut, de praktijkondersteuner, de verloskundige, de oefentherapeut, de psycholoog en het centrum voor jeugd en gezin.  
 
Bij welke klachten kan de diëtist helpen?  
Veel voorkomende redenen voor een bezoek aan de diëtist zijn o.a. :  
 
– Diabetes Mellitus  
- Maag- darmproblemen  
- Overgewicht (zowel kinderen als volwassenen)  
- Ondergewicht  
- Osteoporose  
- Hoge bloeddruk  
- Allergie en intolerantie  
- Cholesterol/verstoord vetbeeld  
- Ondervoeding en/of onbedoeld gewichtsverlies  
- Hart- en vaatziekten  
- Kanker  
- COPD  
- Kinderwens en zwangerschap  
- Eetproblematiek  
- Medicijngebruik  
- Sport & voeding  
- Vegetarisch en veganistisch eten  
 
 
Een afspraak maken?  
Dat kan via:  
 
088 - 3438478 (= 088 – dietist)  
dietist@voedietist.nl  
www.voedietist.nl