Bachbloemconsulent
Pieker je te veel? Last van stress, faalangst of schuldgevoelens? Wankelt je zelfvertrouwen? Slaap je slecht? Te perfectionistisch? … Bachbloesems helpen je omgaan met deze emoties zodat ze je leven niet meer bepalen. Ze bieden een enorme ondersteuning bij moeilijke levensomstandigheden zoals problemen op school of op het werk, burn-out, echtscheidingen, het verwerken van verlieservaringen, tijdens periodes van ziekte, …  
 
A.d.h.v. een consultgesprek kijken we hoe je in het leven staat. Welke patronen we erin ontdekken. Welke consequenties dat met zich meebrengt. De verkregen inzichten en de juiste bloesems helpen je om terug in balans te komen. Om terug in je eigen kracht te staan. Ook binnen de ademtherapie leveren ze aanvullend een positieve bijdrage. 
 
Waarom evolueert eenzelfde ziekte bij iedereen anders? Waarom geneest de ene patiënt sneller dan de andere? 
 
De Engelse arts, E. Bach, bestudeerde hoe zijn patiënten reageerden op hun ziekte en hoe ze daardoor evolueerde. Van daaruit ontwikkelde hij begin jaren dertig de bachbloesems. Ze zijn gemaakt van wilde bloemen, struiken en bomen en zijn totaal risicoloos. Ze kunnen zonder probleem gecombineerd worden met elke andere behandeling of medicatie. Ze zijn te gebruiken van baby tot bejaarde, zelfs voor dieren en planten. De bloesems worden in druppelvorm ingenomen. 
 
Een consultgesprek: 45 euro / uur 
 
Flesje Bachbloesems: 10 euro/ flesje

Voor meer info: 
0032 / 479 851 482 of info@levens-kracht.com