Greet Oostvogels 
Bewust kiezen om te leven vanuit je eigen kracht! Het is niet altijd gemakkelijk. Dat is wel wat Greet doet en waar ze ook jou mee wil helpen! Met veel geduld, inlevingsvermogen en een creatieve kijk gaat ze samen met jou op zoek naar jouw kracht en hoe ook jij jouw leven (terug) in eigen handen kunt nemen! Al van jongs af is ze een gedreven, creatief en sociaal geëngageerd persoon die van een uitdaging houdt. Dit uitte zich in verschillende vormen van vrijwilligerswerk alsook in haar studiekeuzes: ergotherapie en creatieve therapie. Haar persoonlijke ervaringen met Bachbloesems en ademwerk, sterkten haar overtuiging dat een combinatie van inzicht en lichamelijk voelen een sterk instrument is tot zelfontplooiing. Vandaar dat ze zich net daarin verder specialiseerde om ook professioneel advies te kunnen verlenen aan anderen. 
 
Ze nodigt je uit te voelen en stil te staan bij de grond van je handelen en denken. Van daaruit kijken jullie samen naar wat jij nodig hebt om jezelf verder te ontwikkelen, om je verleden de plaats te geven die het verdient en om zo terug in jouw kracht te komen. 
 
De bloesems werken emotioneel ondersteunend en helpen je bij het bewustwordingsproces. Via de ademhaling kom je terug in contact met je lichaam. Je gaat letterlijk je (adem)kracht voelen, evenals waar je grenzen liggen. Tegelijkertijd heeft een ‘juiste’ ademhaling een ongekend positief effect op tal van fysieke klachten. Onder de verschillende werkvormen lees je waarvoor je bij Greet specifiek terecht kan en wat je van de verschillende therapieën kan verwachten. 
 
Greet Oostvogels 
 0032 / 479 851 482 of info@levens-kracht.com