Sabine Wigman 
Ik wil mij even voorstellen: Ik ben Sabine Wigman, geboren in Keulen / Duitsland. 
 
Jarenlang was ik werkzaam in een drukke baan als Support manager binnen een IT-bedrijf in Keulen en daarna bij een groot Pharma-concern. Hoewel ik mijn werk met plezier deed, miste ik toch naast alle zakelijkheid de ruimte voor mijn persoonlijke ontwikkeling en het contact met mijn eigen essentie. Ik kwam in aanraking met de Traditionele Chinese Geneeskunde en was erg onder de indruk. Ik besloot het roer drastisch om te gooien en voor mij een compleet nieuwe maar tegelijkertijd ook heel vertrouwde weg in te slaan. 
 
Ik stopte met mijn baan en begon mijn opleiding als Shiatsu- en TCM –therapeute “Traditional Chinese Medicine” aan de Academie voor Chinese Geneeswijzen Qing-Bai / Instituut voor Shiatsu Massage Therapie Shu Ha Ri. Vervolgens heb ik de Westerse Medische Basiskennis gevolgd, waarna ik mij verder heb gespecialiseerd als Acupuncturist, een meerjarige studie die ik in 2013 heb afgerond. Gedurende mijn studie werd ik steeds meer bevestigd in het vertrouwen van mensen hun eigen oorspronkelijke kracht te hervinden en zo hun welzijn en levenskwaliteit te vergroten. Ik werk vanuit de essentie van de oosterse geneeswijzen, hetgeen betekent holisme, heelheid, respect en zorgzaamheid. Deze vormen de basis voor mijn behandelingen 
 
Nu combineer ik mijn werkzaamheden als Acupuncturist en Shiatsu-therapeute in mijn praktijk in Oud-Vossemeer, in het Fysio Centrum Steenbergen, in de praktijk Osteopathie Eaux de Vie in Steenbergen en in het centrum voor Aandacht en Bewustzijn Ont-Moet in Bergen op Zoom met het docentschap aan de Academie voor Chinese Geneeswijzen Qing-Bai / Instituut voor Shiatsu Massage Therapie Shu Ha Ri in Nijmegen, Amersfoort, Amsterdam en Breda. 
 
Praktijk voor Acupunctuur en Shiatsu-therapie Sabine Wigman 
Veerstraat 66, 4698 RM Oud Vossemeer 
mob. 06-46337115 
www.shiatsupraktijk.info