Anja Reinders
Zij is sinds 2009 gewichtscoach/counselor en gespecialiseerd in emotie-eten. Werkzaam in de regio Bergen op Zoom. Gedurende haar hele leven is zij bewust bezig met gezondheid en voeding. Anja is opgeleid als natuurgeneeskundige therapeut, specialisatie orthomoleculaire therapie. 
Tevens heeft zij in in het verleden een eetstoornis (Boulimia Nervosa) gehad. Uit ervaring weet zij hoe moeilijk het is, om de strijd aan te gaan met eetbuien/emotie-eten en de lichamelijke/psychische gevolgen hiervan.  
 
Anja heeft een 3 jarige opleiding gevolgd als gewichtscoach/counselor, specialisatie emotie-eten en eetstoornissen. Tevens is zij opgeleid door Artiva als "Uit de ban van emotie-eten" coach. Zij werkt met bewezen werkzame methoden, afkomstig uit de Cognitieve Gedragstherapie, Acceptatie- en Commitmenttherapie, Mindfulness. De technieken zijn gebaseerd op de meest recente psychologische kennis en praktijkervaring. 

In het leven houdt zij wel van uitdagingen en "het roer" helemaal om te gooien. Van jarenlang rondreizen, naar een baan als politieagent en vervolgens weer helemaal om geschoold naar het werk wat zij momenteel met veel passie doet.  
Afgelopen jaren heeft zij zich veel beziggehouden met persoonlijke groei. Het blijft haar inspireren en uitdagen naar meer. In het leven ben je nooit uitgeleerd. Bewustwording, voeding (preventieve) gezondheid, staat bij haar voorop. 

Zij staat geregistreerd bij het BGN. Dit houdt in dat (groeps)training door de meeste zorgverzekeraars (gedeeltelijk) wordt vergoedt. 

 Voor tarieven en verdere informatie:  
www.praktijk-lavita.nl 
info@praktijk-lavita.nl 
Telefoonnummer: 06-45692454