Jezelf ont-moeten bij Ont-Moet
Spiritueel schrijver 
Ondersteuning zelfonderzoek 
Levenscoach 
Ont-moeting 
 
Jezelf ont-moeten bij Ont-Moet 
 
Coby Terstappen 
 
Wie ben ik? 
Ik doe wat ik het liefste doe: AL-les geven. Ik leerde mijn levenslessen waarin ik mijn (glans)rollen speelde. Al zag ik dat lang niet altijd zo. Rond 2005 begon ik met schrijven over spirituele onderwerpen aan de hand van mijn eigen bewustwordingsprocessen en innerlijke reis. Mijn eerste boek en e-book AL-tijd! maakte ik in 2017 en er kwam ook een website: al-tijd.nu. Op 12 maart 2019 hield ik bij Ont-Moet de presentatie Wie ben ik? Het levensspel dat we al vele levens lang spelen. En in juni jl. voltooide ik het gelijknamige boek en e-book Wie ben ik? Maar wie ik echt ben? En wie jij bent? Wil je het weten?  
 
Kom dan naar de bijeenkomsten ‘Jezelf ont-moeten bij Ont-Moet’ (kleine groepen m/v). Hoe dat eruit gaat zien, zal zich als vanzelf ontvouwen. Er staat een enorme bron tot onze beschikking waaruit we kunnen putten. Samen gaan we op innerlijke reis met als enige doel: leren kijken met andere ogen, zien dat alles stroomt en al heel is, merken dat alles tot je beschikking staat en ontdekken dat jij dàt bent. Problemen en ‘moeten’ verdwijnen, kracht en ontspanning verschijnen. Kortom, jezelf ont-moeten (door zelfonderzoek) voor een leven dat alles in zich heeft, jij! 
 
Voor een sneak peek: bezoek mijn website www.al-tijd.nu en download de gratis e-books. 
 
Voor wie? 
Ben je klaar met je ‘oude’ manier van leven? Is er een verlangen naar ‘anders’? Dan ben je er mogelijk klaar voor. Je hebt lef en je lacht om je eigen bloopers. Anders kijken kan een grote impact hebben op ‘hoe je het altijd al deed’. De bijeenkomsten zijn vooral inspirerend bedoeld en een aanmoediging om op eigen benen en kracht verder te gaan. Niemand kan dat voor jou doen. Misschien ben je al wakker en je innerlijke weg aan het verkennen en vind je het leuk om dat samen te doen. Van harte welkom! 
 
Wanneer 
Elke eerste vrijdag van de maand met ingang van 6 september a.s. Inloop vanaf 10.15 uur; ont-moeten van 10.30 tot 12.00 uur; uitloop tot 12.15 uur.  
Investering € 10,00, inclusief thee en water (koffie en andere dranken in de automaat € 1,00). 
Entree ont-moetingsruimte 6 via de achteringang van Ont-Moet, Ravelstraat 28 (gratis parkeren). 
 
Aanmelden: info@al-tijd.nu.