De Voedietist
De Voedietist, begeleiding m.b.t voeding en gezondheid, nu ook in Bergen op Zoom! 
Overal kunt u informatie vinden over voeding. Iedereen belooft u de makkelijke weg rond het bereiken van uw gewenst gewicht of gezondheid.  
Voor deskundige begeleiding en coaching rond voeding bij gezondheid en ziekte kunt u nu ook in Bergen op Zoom terecht bij de deskundigen op dit gebied: Ilse van De Voedietist. 
 
Ilse heeft een 4 jarige hbo opleiding afgerond en is daarna actief blijven leren omtrent de nieuwste inzichten m.b.t. voeding. 
 Of het nu gaat over koolhydraatbeperkte voeding, diabetes, maag- darmklachten, etc; u wordt begeleidt volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Hierbij is het erg belangrijk dat iedereen uniek is: wat voor de een goed is, hoeft dat niet voor de ander te zijn. De tijd dat voeding alleen werd gelinkt aan overgewicht is al lang voorbij. Bij allerlei ziektebeelden blijkt voeding een belangrijke rol te spelen. 
 
De Voedietist coacht u, zodat u weet wat passende voeding in uw specifieke situatie is. Belangrijk bij de adviezen is dat deze makkelijk uitvoerbaar zijn en dat een maaltijd een moment blijft om te genieten. Kortom met al uw vragen over voeding, kunt u terecht bij De Voedietist. Bijkomend voordeel is dat begeleiding vergoed wordt uit de basisverzekering. 
 
Voor een afspraak neemt u contact op via: dietist@voedietist.nl ( 0172 -444893)
Of kijk op onze website: www.voedietist.nl