Haptotherapie bij: Het gevoel niet gehoord te worden
Het kan zijn dat jij je in het leven onzichtbaar voelt, niet gehoord wordt. Het lijkt alsof mensen geen rekening met jou houden, alsof je er niet toe doet of dat je niet belangrijk genoeg bent om aandacht aan te besteden of naar te luisteren.  
 
Het is soms bijna onzichtbaar aanwezig, ons verlangen naar erkenning. We hebben allemaal een sterk verlangen om gezien en gehoord te worden door de mensen om ons heen, om betekenis te hebben in het grotere geheel. Een van de oorzaken of redenen waardoor vaak gedoe in jezelf of in relaties ontstaat is je niet gezien of niet gehoord voelen. Wat je je misschien niet voldoende bewust bent is dat jij onderliggend nog te weinig naar jezelf luistert. 
 
De oplossing van je probleem begint dus het luisteren naar jezelf. Het lijkt de gewoonste zaak van de wereld om op ons gevoel te vertrouwen en te doen wat bij ons past. Toch vinden veel mensen dit moeilijk. We willen het wel, maar we doen het vaak niet. Niet naar jezelf luisteren brengt je in moeilijkheden. Haptotherapie helpt je door je steeds aan te spreken op je gevoel. Wat voel je en welke betekenis geef je daaraan en durf je daar dan ook naar te luisteren? Door de verantwoordelijkheid te nemen voor jouw gevoelens en behoeften leer je steeds beter naar jezelf te luisteren en dan zal de wereld jou ook steeds duidelijker gaan horen en zien.  
 

Contact: 06 416 816 75 
Lees meer op: www.haptotherapie-dk.nl