Intiem luisterconcert Heather Bond (USA) & Elly Kellner (NL)
Hart openende muziek met aangrijpende songteksten en vocalen. 
 
Heather Bond en Elly Kellner, twee singer-songwriters uit verschillende werelddelen, hebben beiden hun gevoelige hart op de tong. Ze leerden elkaar begin dit jaar online kennen toen Producer/GRAMMY winnaar Larry Klein (USA) hen selecteerde om mee te werken aan het Beyond Music album Same Sky, dat afgelopen 23 augustus wereldwijd werd gelanceerd. Deze plaat telt tien nummers van artiesten van over de hele wereld, waaronder het 'Different, you and I' dat de twee zangeressen samen voor dit project schreven. De samenwerking beviel het tweetal zo goed dat Heather eind september naar Nederland komt voor een aantal duo optredens. Ze kijken ernaar uit hun stemmen weer te laten versmelten en aan nieuwe muziek te werken. 
 
Alhoewel Heather uit Nashville komt, de hoofdstad van Country muziek, past haar muziek eerder onder de noemer piano pop. Ze begeleid zichzelf op piano en neemt je met ingetogen, gevoelige songs en haar zwoele stem, mee naar een oase van rust. Naast haar solowerk is ze ook actief in haar band The Daybreaks en eerder waren haar liedjes te zien in TV shows, zoals Jane the Virgin en zelfs in de Amerikaanse versie van Sesamstraat. Momenteel werkt ze aan haar nieuwe solo album dat in het voorjaar van 2020 uit zal komen. 
 
Elly voelt zich met haar aangrijpende liedjes het meest thuis in de ruimte tussen lyrische pop en folk. Ze bespeelt een 4-string gitaar met speciale stemming en brengt, naast hier en daar wat humor, veelal een gevoel van warmte én acceptatie; alle emoties zijn dan ook welkom in haar muziek. Eerder tourde ze al met Iain Matthews (UK) en zijn band Matthews Southern Comfort en werkte ze samen met de Canadese troubadour Shannon Lyon. In september 2019 komt Elly's langverwachte Engelstalige album The Right Tools uit. 
 
www.ellykellner.com 
www.heatherbondmusic.com 
Link naar promo video 
 
Toegangskaarten: 
Online voorverkoop: €11,00 
Deurverkoop: €15,00 
Gegarandeerd toegang? Koop je toegangskaarten dan nu hier online 
  
Datum: Zondag 29 september 
Zaal open: 14:30 
Aanvang: 15:00-16:45 
 
Locatie:
Centrum voor Aandacht en Bewustzijn Ont-moet 
Ingang Ravelstraat 28 
4614 AD 
Bergen op Zoom