Hou jij alle ballen in de lucht? 
Gratis Interactieve Workshop voor vrouwen  
Herken je de situatie dat je een keuze hebt gemaakt voor het één, maar toch een verscheurd gevoel blijft houden? Of zomaar ineens een voor jezelf onverwachte kant op gaat? Ben je vandaag de dag in balans als vrouw? Als je werk, kind, relatie, sociale contacten, huishouden, hobby's wilt combineren en daarbij ook nog lekker in je vel wilt blijven zitten? 
We onderzoeken tijdens deze interactieve workshop welke vorm van ontspanning voor jou het beste werkt en waarom.  
Krijg snel inzicht in de stand van je innerlijke archetypes, die horen bij de verschillende rollen die je als (werkende) vrouw hebt. En neem de tools die je aangereikt krijgt meteen mee jouw dag-dagelijkse leven in. 
Neem 1 bloem mee naar deze Gratis Interactieve Workshop! Je ziet wel waarom…. 

Locatie: Centrum Ont-Moet Buitenvest 94 Bergen op Zoom 
Datum: 4 oktober 2018 
Tijd : 19.30 tot 21.00 (inloop vanaf 19.15) 
Investering: Gratis 
Opgave of meer info: www.logosensophia.nl/www.b-energie.com 

 Over Susanne Graf: 
Zij is een energieke, warme en enthousiaste persoonlijkheid. Haar kracht zit vooral in het goed kunnen 'intunen' op mensen waardoor zij mensen snel bij hun gevoel kan brengen. De manier waarop zij dit doet, liefdevol maar duidelijk en soms confronterend maakt dat mensen haar dit ook toestaan. Zij is een inspirator tot creativiteit en dol op verbinden wat er maar te verbinden valt.. Daarnaast heeft zij door haar jarenlange ervaring als docent het vermogen om ook groepen goed te kunnen begeleiden. Zij weet als geen ander waar af te kappen en waar het proces even te laten doorlopen. Zij heeft al negen jaar een goedlopende praktijk voor therapie en coaching en geeft verschillende workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.  

 Over Remke Schermer:  
In 2008 heeft zij B-energie opgericht, een weg naar een leven in balans door te spelen, te ontdekken en te ontspannen. Mensen raken.....ze in contact laten komen met de energie en de stilte in zichzelf. Als energetisch therapeut in 1 op 1 sessies of als trainer met kleine en grotere groepen. Of tijdens de wekelijkse Viniyoga lessen op verschillende locaties in Nederland en België, altijd genieten, want.... Genieten is genieten. Genieten kan altijd en overal. Genieten is positief, gezond en voedend. Genieten is een geweldige verantwoorde investering. Genieten vraagt keuze, aandacht, bewustwording, zintuigen, hier en nu, positiviteit, rust en contact ook contact met jezelf.