Praktijkruimte huren
Werken bij Ont-Moet is leuk en makkelijk te regelen. Ben je therapeut, coach of docent, dan kun je het Ont-Moet contract afsluiten. 

Je betaalt een vast bedrag per dagdeel per maand. Je hebt dan wekelijks 5 uur praktijkruimte tot je beschikking, deze uren worden voor je vastgelegd in een contract zodat je zeker weet dat deze dag en tijd voor jou gereserveerd is. Een contract geldt voor één jaar, na dit jaar is het contract 3 maandelijks opzegbaar.  

Onze ruimtes zijn voor therapeuten/coaches te boeken van 8.00 uur tot 13:00 in de ochtend, van 13:00 tot 18:00 uur in de middag en van 18:00 tot 23:00 uur in de avond en ook op zaterdag en zondag. Koffie en thee is voor therapeuten/coaches en cliënten inbegrepen in de prijs. Docenten en trainers organiseren de thee en koffie zelf.

Wil je liever niet vastzitten aan een contract, dan heb je de mogelijkheid om losse dagdelen te huren.  
Ben je docent en zoek je een ruimte voor een cursus, opleiding, lezing of training, dan kun je op basis van dagdelen/dagen een groepsruimte huren. Ook dit kan op basis van een contract of op basis van losse dagdelen.  

De te betalen huur is vrij van BTW. Verder worden alle activiteiten kosteloos vermeld op de website van Ont-Moet.  Je krijgt zelf toegang tot de Ont-Moet Facebook pagina, zodat je daarop de activiteiten die je binnen Ont-Moet geeft kunt plaatsen.  

Wil je ruimte huren of meer informatie, neem dan vrijblijvend contact op met: 
John van Gaalen
Bel 06 81 22 66 00
of e-mail naar info@ont-moet info 
 
 
Tel:          06 81 22 66 00
E-mail:   info@ont-moet.info