Mindfulness
Waarom een mindfulness training? 
Er kunnen verschillende redenen zijn om je aan te melden voor een mindfulness training. Misschien ben je gewoon nieuwsgierig naar wat ‘mindfulness’ is, misschien wil je leren mediteren of misschien ervaar je veel spanning, stress, psychische of lichamelijke klachten en wil je onderzoeken of mindfulness je kan helpen hier anders mee om te gaan. 

Waar is de mindfulness training voor bedoeld? 
De mindfulness training heeft als doel je meer in het ‘hier-en-nu’ te brengen. Je oefent tijdens de training om meer bewust aanwezig te zijn bij de ervaringen van je dagelijkse leven. Dit maakt het leven interessanter en levendiger. Aan de andere kant betekent het ook dat je bewuster stilstaat bij moeilijke of onplezierige ervaringen. 

Capabel, coaching en counseling start op 15 april 2021 met een nieuwe mindfulness training Online er wordt gebruik gemaakt van het programma Zoom.  
In een tijd vol verandering biedt mindfulness de tools om "mee te bewegen". 

In de 8 wekelijkse training maak je kennis met meditatie, yoga, en inzicht in patronen en overtuigingen die je belemmeren om je leven in balans te leven. 
De kosten voor deze training zijn € 350 (in sommige gevallen wordt bij klachten van burn-out de training vergoed door de zorgverzekeraar). 
Meer informatie vind je op mijn website: www.capabelcoachingcounseling.nl 
 
PS: zodra de maatregelen het toelaten starten de trainingen weer op vrijdagmiddag bij Ont-Moet, ik zie ernaar uit!