Love to Dance
Love to Dance nu ook in Bergen op Zoom! 

Op zaterdagavond 21 oktober kun je kennismaken met 'Love to Dance' in Centrum Ont-Moet in Bergen op Zoom. Een avontuur van bewegen op ritme, klank, verbinding, passie, gevoel en thuiskomen bij jezelf. 
Dansend met hart en ziel, op blote voeten, met ons hele lichaam, intuïtief, vrolijk en vrij, in overgave aan muziek en beweging. We communiceren zonder woorden, dansen vrij op onszelf of samen met een partner en doen oefeningen om te verbinden en te verzachten. Steeds vanuit een liefdevol en een respectvol hart, in afstemming met en op elkaar. We raken aan en worden aangeraakt, verwelkomen elke lach, elke ontroering en elke traan. 

We combineren verschillende dansstijlen, zoals Biodanza, Ecstatic en Tantradans. We swingen, springen, zweven, stampen, stromen, voelen, juichen en verstillen, leiden en verleiden, zien en worden gezien. Verras jezelf en laat je verrassen! 

Praktisch: 
- Inloop om 19.30 uur, we starten om 20.00 uur en dansen tot ongeveer 22.30 uur. 
- Aanmelden is fijn: reageer op dit evenement, stuur een berichtje of appje naar een van ons. Spontaan binnenlopen kan natuurlijk ook, maar vol is vol. 
- Gratis parkeren op het terrein. 
- Kosten zijn 20 euro, ter introductie deze eerste keer 15 euro! 
We dansen en vieren het leven!

Meer informatie of opgeven: Yeslovetodance@gmail.com
Henk en Marjolein