Access Consciousness
Access consciousness is een verzamelnaam van verschillende tools en krachtige technieken die je in staat stellen om oude gevoelens gedachten, ideeën en overtuigingen los te laten. 
Om jou weer te laten weten wat je weet. 

Een van de populairste tools op dit moment is:

Access Bars 
Een uniek energetisch lichaamsproces. Voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning wil, in het hoofd en in het lichaam. Naast de diepe ontspanning die dit proces verzorgt, biedt een Bars sessie ook verandering op vele vlakken van het leven.  
Denk hierbij aan themas als geld , controle ,creativiteit en communicatie. 
Zie het als het opschonen van je computer, alle overbodige informatie word laag voor laag verwijderd , dat is wat access bars met jou doet. 
De sessie duurt 1 tot 1,5 uur , waarbij je ontspannen ligt en ik 32 punten (bars) op je hoofd zacht aanraak..  
 
Energetische facelift 
 
Een fantastisch energetische bodyproces met geweldige resultaten! Het behandelt de huid en weefsels van de borst , de hals en het gezicht . Wanneer iemand veel heeft meegemaakt in het leven is dit vaak te zien in het gezicht, Het stralen is weg, rimpels zijn zichtbaar en de huid is verzakt. Een energetische facelift zorgt voor het verjongen en revitaliseren van de cellen van binnenuit. Stop de tijd en geef je lichaam een verfrissing in uiterlijk en energie. Een manier van verjongen zonder botox of andere medische ingrepen. 
Verder werk ik nog met tal van andere bodyprocessen, ieder met hun eigen werking en resultaat

Kosten en contact:
Voor een sessie van 90 minuten reken ik €70,- 
Website: www.empowerments.academy 
E-mail online@empowerments.nl 
Telefoonnummer. 0633740075