Natascha Ligtenberg
Sinds 1998 ben ik begonnen als masseuse omdat ik me interesseerde in de fysiologie van het menselijk lichaam. Al snel werd mij duidelijk dat er met massage zoveel meer te bieden is gezien de uitwerking ervan. Voor mij was de interesse gewekt om juist verder te ontwikkelen in lichaamswerk. Na mijn studie kon ik in 2008 beginnen als shiatsutherapeut.  

Shiatsu is een vorm van manuele therapie welke oorspronkelijk uit Japan komt. De verschillende technieken en druk op lichaamskanalen en acupressuurpunten beïnvloed het functioneren van ons lichaam regulatiesysteem. Shiatsu wordt gegeven op een futon ( Japans matras) waardoor ik vele bewegingsmogelijkheden heb. Ik heb mezelf verdiept in de Klassieke Traditionele Chinese Geneeswijze welke op een fantastische manier beschrijft hoe processen van de mens waar te nemen zijn zoals in de natuur en integreer deze in de benadering van shiatsu. 

In Centrum Ont-moet wil ik juist de waarde van lichaamsbewustzijn gerelateerd naar mentale, psychosomatische klachten of persoonlijke ontwikkeling met shiatsutherapie aandacht gaan geven.  

Voor meer informatie of contact kijk op mijn website www.atawa.nl