Systemisch Werken
Wil je op een bijzonder krachtige en heldere manier duidelijkheid krijgen in thema's waar je zelf nog niet tot een oplossing hebt kunnen komen? Schrijf je dan snel in voor deze workshop en krijg een diep inzicht in de onbewuste patronen die soms wel door generaties heen worden overgedragen. 
 
Ieder denkbaar thema, vraag, probleem of verlangen kan opgesteld worden -vooral deze die zich blijven opdringen-. 
Wanneer je een opstelling doet dan plaats je, op gevoel, representanten (de andere deelnemers) in de ruimte. Het is fascinerend te merken dat de representanten in de opstelling toegang krijgen tot de gevoelens en de onderlinge verhoudingen van diegene die zij representeren. De opstelling maakt (gedrag) patronen zichtbaar die zich in het systeem voordoen. Wat zich in het systeem afspeelt, kan niet worden bedacht. De energie van dat moment bepaalt wat er verder gebeurt. 
 
Thema's voor een opstelling kunnen zijn: 
- algemeen gevoel van onbehagen zonder aanwijsbare oorzaak 
- regelmatig terugkerende angst, boosheid, verdriet 
- relatieproblemen 
- moeilijke beslissingen in het leven 
- verstoorde familierelaties 
- burn-out, stress of overspannen zijn 
- problematiek op de werkvloer 
- of wanneer je gewoon interesse hebt in een opstelling 
 
De workshop is voor iedereen geschikt, je hoeft geen enkele ervaring te hebben met deze manier van werken. Opstellingen werken door in het systeem van jouzelf en in je familiesysteem maar ook op de toeschouwers en representanten. 
Als toeschouwer/representant leer je ongelofelijk veel en kun je inzicht krijgen in eigen thema’s! 
Voor meer informatie/opgave bel gerust. Inschrijven is ook mogelijk via de website www.logosensophia.nl via het kopje inschrijfformulier. Vermeld dan even bij de opmerking dat het gaat om de workshop systeemopstellingen. Niet alleen als opsteller, maar ook als representant zul je inzichten op doen ten aanzien van je eigen proces. 
 
De workshop zal plaatsvinden op 29 november a.s. in de prachtige zaal van Centrum Ont-Moet, Buitenvest 94 in Bergen op Zoom. 
Investering: €50,- inclusief BTW. koffie en thee €1,- verkrijgbaar uit de automaat