ONT-MOET
CENTRUM VOOR AANDACHT EN BEWUSTZIJN
Huren bij Centrum Ont-Moet
Wil je ook huren bij Ont-Moet? Dat kan..  
Maar voordat je contact met ons opneemt is het handig om eerst te lezen wie we zijn en wat we doen. Als je dan nog het gevoel hebt dat je van toegevoegde waarde bent voor ons Centrum dan ben je van harte welkom om eens kennis te komen maken en de sfeer in je op te komen nemen.  
 
Visie van het Centrum 
Centrum Ont-Moet is een plek waar aandacht is voor de mens als individu, waar aandacht is voor de mens zelf, waar je even niks hoeft maar gewoon mag ontdekken wie je bent in jouw tijd en op jouw tempo. Een plek waar je gelijkgestemden kunt ontmoeten, waar je jezelf weer kunt ontwikkelen en waar je bewustzijn gestimuleerd wordt. 
 
Binnen Ont-Moet hebben we verschillende disciplines in één pand samengebracht en werken we ieder met onze eigen methoden. Enerzijds met verbale reguliere therapievormen, anderzijds vormen van therapie die het lichaam als uitgangspunt hebben. Door in één pand te werken kunnen we elkaar inspireren en verschillende behandelingen op elkaar aan laten sluiten: het blijkt dat verschillende behandelingswijzen elkaar goed kunnen ondersteunen. Daarnaast beschikken we over een mooie, grote groepsruimte waar activiteiten en trainingen georganiseerd worden door ons en door gasttherapeuten en trainers.