Expositie Willeke de Wit 
24 augustus is de opening van de expositie van Willeke de Wit van 14.00 uur tot 17.00 uur met 65 schilderijen van het Elfenspel. Om 15.00 is er een energetische speelronde van het elfenspel. Naast de schilderijen van het elfenspel zijn er ook krachtdierschilderijen te zien en een aantal werken van Paulus van de Voren. 

Willeke heeft heel haar leven getekend, na de opleiding op de Kleine Tiki; creatieve coachingsopleiding en zelfontwikkeling, leerde ze nog beter om haar ontwikkeling te volgen en creatief uit te drukken. Via het medicijnwiel werd ze dieper verbonden met alles om haar heen; de aarde, de hemel, de natuur, alle bijkomende energieën in en rondom haarzelf. 

Als een explosie werden er heel veel schilderijen geboren, ze moest zichzelf uiten. Het begon met krachtschilderijen van dieren die zich aandienden in haar leven. Van daaruit werd haar gevraagd om de schilderijen voor het elfenspel te schilderen. Een orakel en opstellingsspel waarbij natuurwezens centraal staan. 

Een prachtige magische reis die ze 3 ½ jaar heeft gelopen voordat het spel in de winkel lag. Waar alle tekens samenkwamen in haar leven, een weg die ze alleen maar hoefde te volgen zodat er steeds een andere kaart geboren kon worden. 
Het voelt als de reis van haar leven en ze is dan ook dankbaar dat alle 65 schilderijen een plaats hebben mogen krijgen in de ruimte bij Centrum Ont-Moet.
 
Paulus is levenskunstenaar, heeft heel zijn leven getekend en geschilderd. Zijn is zijn levensmotto, bezieling voor wat leeft en het pad volgend waar de wereld je brengt.
 
Schilderijen zijn van juli tot half januari te bezichtigen op de Buitenvest 94, 4614 AD in Bergen op Zoom. Bij interesse om een schilderij te kopen kan je contact opnemen met; 6willeke6@gmail.com. 
Schilderijen van het elfenspel worden verkocht met echtheidscertificaat. 
Het elvenspel is ook aan te schaffen bij www.A3boeken.nl  
Tijdens de opening is het spel te koop.  
 
www.hetelfenspel.nl www.uthulahelendoorspelen.nl info@ont-moet.info