Willeke de Wit 
Willeke heeft heel haar leven met kinderen gewerkt daarnaast is ze creatief coach, opsteller en illustratief kunstenaar. Naast haar dieren-totem-schilderijen heeft ze het elfenspel ontwikkeld samen met Jan-Pieter Schreur.  

Het elfenspel is haar passie, het is een orakelspel wat je in je eentje kan spelen of met een groep. Het is in te zetten als inzichtkaart, als kaartlegging of als een systeemopstelling waarbij diepe patronen worden blootgesteld en de natuurwezens en elementen uit het magische rijk steunen dit proces spelenderwijs. 

Je kan de kaarten leggen op een specifieke vraag, waarin de vraag beantwoord kan worden waar je op dit moment staat en welke gebieden nog aandacht behoeven. Het is een speelse manier om naar jezelf te kijken. Waarbij de kaarten poorten zijn naar je eigen weten. In onze reis naar volwassenheid raken velen de verbinding met natuurwezens kwijt, een verbinding die voor kinderen zo normaal en waardevol is. Op speelse wijze brengt het elfenspel je daarmee weer in contact. Je krijgt weer toegang tot de wijsheid, krachten en magie die de natuurwezens graag met ons delen. 
 
www.hetelfenspel.nl  
www.uthulahelendoorspelen.nl