Je lichaam vertelt je wat goed voor je is - als je tenminste luistert. Maar hoe kunnen we luisteren als we steeds ons verstand achterna lopen?
Dominique
Mijn naam is Dominique Krijnen en ben na 15 jaar her en der te hebben gewoond en de wereld te hebben ontdekt sinds 2006 weer woonachtig in Brabant.  
 
In 1998 ben ik gaan werken als senior maatschappelijk werker binnen GGZ instellingen. Uiteindelijk miste ik het samen met de cliënt bezig zijn, het samen ontdekken van de onderliggende problematiek. Daarbij kwam dat er steeds meer objectief naar een cliënt gekeken ging worden en de afstand tussen hulpverlener en cliënt steeds verder vergroot werd. Dit gegeven strookte niet met mijn visie op hulpverlening die meer vanuit betrokkenheid bij de ander uitgaat. Vandaar dat ik in 2000 gestart ben met de opleiding haptotherapie aan het ITH (= Instituut voor Toegepaste Haptonomie) in Berg en Dal. Ik heb juist voor deze opleiding gekozen vanwege het communiceren door aanraken en het invoelende, betrokken karakter.  
 
Sinds 2004 werk ik als gediplomeerd GZ haptotherapeute binnen fysio-therapiepraktijk ‘de Kroeven’ in Roosendaal. Vanaf 2013 ben ik verbonden als docent "vakleren" en "psychopathologie in de praktijk" verbonden aan het ITH en heb ik mijn praktijk voor aandacht en bewustzijn "Ont-Moet" in Bergen op Zoom geopend.
Geregristeerd lid van de Vereningen Van Haptotherapeuten VVH reg.n. 402A