Marja Versaevel
Zij is psychosociaal therapeut & mindfulness trainer, oprichter/eigenaar van Capabel, coaching en counseling in de regio Bergen op Zoom. Capabel, coaching en counseling is erkend STAP-opleider, waardoor zowel de Mindfulness Training als het Mindfulness en Coaching traject in aanmerking komen voor vergoeding uit het STAP-budget. Het aanmeldformulier kun je aanvragen via www.capabelcoachingcounseling.nl/contact 
 
Tot 2010 heeft ze gewerkt als docent in het MBO-onderwijs, ze heeft lesgegeven aan jongeren en volwassenen. Naast het overbrengen van kennis begon voor haar het psychosociale aspect een steeds belangrijkere rol te spelen, ofwel ze raakte steeds meer geĆÆnteresseerd in de mens achter de student. Ze wilde zich naast het lesgeven ook bezig houden met aspecten als: het ontstaan van bepaald gedrag en/of patroon en welke invloed dit heeft op de prestaties van de student. 
Voor deze ambitie vond ze in het onderwijs geen mogelijkheden, hetgeen er voor haar toe heeft geleid om een andere koers te varen. 
 
In juli 2013 heeft ze de 3-jarige post-hbo opleiding Stressmanagement Coaching Counseling en Conflictbemiddeling bij Psychodidact in Waalwijk met succes afgerond, gevolgd door een Seniorjaar, waarin de technieken van NLP centraal stonden. Daarnaast heeft ze zich bijgeschoold tot coach in de CSR-methode (chronische stress reductie) ter voorkoming en/of behandeling van burn-out.  

 Sinds juni 2013 is zij gecertificeerd mindfulness trainer en staat ze geregistreerd bij de beroepsvereniging VMBN categorie 1, wat betekent dat de mindfulness training door de meeste zorgverzekeraars wordt vergoed bij klachten van burn-out (verwijzing van huisarts of bedrijfsarts) 

Voor tarieven en verdere informatie: 
www.capabelcoachingencounseling  
telefoonnummer 06-11629016